logo

  • fysiotherapie-03.jpg
  • fysiotherapie-01.jpg
  • fysiotherapie-neer-01.jpg

Vacature: Enthousiaste Kinderfysiotherapeut(e) gezocht!

Heb jij een passie voor kinderfysiotherapie en ben je klaar om je expertise te delen binnen onze dynamische omgeving? Dan nodigen wij jou graag uit om, met ingang van 1 oktober 2023, ons team bij Synergie Fysiotherapie & Fitness te versterken!

Het betreft 2 werkdagen waarbij kinderen behandeld worden, aangevuld met volwassen patiënten. Behandelingen aan huis behoren ook zeker tot je taken. Onze beide vestigingen zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer, maar het zelf beschikken over een auto heeft een duidelijke pré.

Je bent een enthousiaste, gemotiveerde kinderfysiotherapeut(e) die zelfstandig kan werken, maar ook goed opereert in een team. Naast het hebben van het diploma kinderfysiotherapie, dien je ook ingeschreven te zijn in het BIG register en in het KRF NL register.

Studeer je binnenkort af als kinderfysiotherapeut(e), dan is je sollicitatie ook zeker van harte welkom.

Bij Synergie Fysiotherapie & Fitness staan we bekend om onze professionele aanpak en toewijding aan de gezondheid van onze patiënten. Met vestigingen in het Midden-Limburgse Haelen en Neer (gemeente Leudal) bieden wij een breed scala aan specialisaties, waaronder kinderfysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie.

Wat bieden wij:

  • Een gevarieerde baan in een moderne fysiotherapeutische praktijk met volop mogelijkheden tot ontplooiing in een gezellig team.
  • Een vaste baan, bij gebleken geschiktheid voor onbepaalde tijd.
  • Vaste salariëring
  • Goede arbeidsvoorwaarden
Klinkt dit als een kans die je niet wilt missen?
Wil jij samen met ons werken aan gezondheid en welzijn?

Stuur dan snel je CV en sollicitatiebrief naar

Voor meer inzicht in onze praktijk, klik hier voor een bezoek aan onze website


Tot ziens bij Synergie Fysiotherapie & Fitness

Roel Pouls
Synergie Fysiotherapie & Fitness