logo

 • fitness-03.jpg
 • fitness-05.jpg
 • fitness-04.jpg
 • fitness-01.jpg
 • fitness-02.jpg

Huisregels Fysiofitness

 1. Hygiëne is heel belangrijk. Daarom is het gebruik van een handdoek verplicht op de fitness toestellen en de cardio apparatuur.
 2. In de fitnessruimte is het verplicht schone binnenschoenen te dragen. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk u schoenen binnen
  Synergie Fysiotherapie & Fitness te verwisselen. Draag gepaste sportkleding.
 3. Na het gebruik van de fitness toestellen en de cardio apparatuur verzoeken wij u vriendelijk het apparaat schoon en transpiratievrij achter te laten. Je kunt hiervoor gebruik maken van de waterspuiten met desinfectie middel.
 4. In de fitnessruimte is het gebruik van een mobiele telefoon niet toegestaan. Dit i.v.m. mogelijke storing op de hartslagmeters.
 5. Is het om een bepaalde reden noodzakelijk bereikbaar te zijn, dan kunt u de telefoon afgeven bij een van de medewerkers. Jassen en tassen zijn niet toegestaan in de fitnessruimte. Deze kunt u in de (dames of heren) kleedkamer ophangen.
 6. Wij zijn niet verantwoordelijk voor diefstal of verlies van uw waardevolle spullen. U kunt gebruik maken van afsluitbare lockers.
 7. U dient de fitness apparatuur op een verantwoorde en veilige manier te gebruiken, vraag bij twijfel instructies aan een medewerker.
 8. Het is niet toegestaan meerdere apparaten tegelijk bezet te houden.
 9. Het gebruik van glas is verboden in de fitnessruimte, gebruik voor het vullen van uw waterfles plastic flesjes of bij voorkeur een bidon.
 10. U kunt na afloop van sporten gebruikmaken van de douche, wilt u deze na gebruik schoon achterlaten.
 11. Het lidmaatschap is strikt persoonlijk en dus niet overdraagbaar.
 12. Het tijdelijk stopzetten van uw lidmaatschap, b.v. bij ziekte kan alleen in overleg met “Synergie Fysiotherapie & Fitness”.
 13. In gevallen waar dit reglement niet voorziet beslist “Synergie Fysiotherapie & Fitness”.