logo

  • slide-3.jpg
  • slide-1.jpg
  • slide-4.jpg
  • slide-2.jpg

Eef
Eef Maessen

Sinds 2013 ben ik werkzaam bij Synergie Fysiotherapie en Fitness als fysiotherapeut en fitnessbegeleider. In 2018 heb ik de masteropleiding sportfysiotherapie afgerond.
Sport speelt een belangrijke rol in mijn eigen leven, het is heilzaam en stimulerend voor lichaam en geest. Door te sporten kunnen veel gezondheidsproblemen voorkomen en opgelost worden. Het is dan ook goed om te zien dat steeds meer Nederlanders actiever worden. Daarmee stijgt helaas ook het aantal blessures, wellicht soms door onwetendheid of ondeskundigheid. Veel van deze blessures kunnen voorkomen worden met de juiste preventieve maatregelen. Als sportfysiotherapeut behandel ik de geblesseerde sporter en geef ik voorlichting en advies over hoe deze blessures voorkomen kunnen worden. Uitgebreidere informatie vindt u op de pagina over sportfysiotherapie.

De wetenschappelijke inzichten in de fysiotherapie ontwikkelen zich de laatste jaren volop. Het is mijn taak om deze kennis te verzamelen en toe te passen in de dagelijkse praktijk. Zo zal ik ervoor zorgen dat u de juiste informatie en de passende behandeling voor uw klacht krijgt.

Ik werk op maandag, dinsdag, woensdag, donderdagmiddag en vrijdag in de praktijk in Haelen.